Total War: WARHAMMER II - Alith Anar Sistem Gereksinimleri





Gereksinimleri Minimum 

İşletim Sistemi : Windows 7 64Bit
İşlemci : Intel® Core™ 2 Duo 3.0Ghz
Bellek : 5 GB RAM
Ekran Kartı : NVIDIA GTX 460 1GB | AMD Radeon HD 5770 1GB | Intel HD4000 @720p
Depolama : 60 GB kullanılabilir alan

Oyunun Hakkında 

Total War: WARHAMMER II - Alith Anar

Alith Anar, Total War: WARHAMMER II'de, The Queen & The Crone Lord Paketi'nin çıkış tarihi ile aynı zamanda, 31 Mayıs'ta ücretsiz indirilebilecek.

Alith Anar

Anar Hanesi'nin asil soyunun son üyesi ve Nagarythe'in Prensi Alith Anar, Gölge Kral, nefret ettiği Druchii'dan intikamını almaya döndü!
Alith Anar hem Girdabın Gözü hem de Ölümlü İmparatorluklar seferlerinde yeni bir Yüce Elf Efsanevi Lordu olarak ortaya çıkıyor. Hollywood aktörü Dylan Sprouse tarafından seslendirilen Alith Anar, Yüce Elf seferlerine ve muharebe oynanışına pek çok özgün vasıf ve yetenek getiriyor.

Vasıflar ve yetenekler

Alith Anar'ın oyun tarzı, azaltılmış Küresel Yetiştirme süresi, mükemmel hareket menzili, pusu kurma bonusları ve Gölge-Yürüyücüsü birimlerinin epey hafifletilmiş bakım maliyetleri ile tamamen hız ve gizliliğe dayanır.
Gölge Diyar: Alith Anar sefer haritası boyunca herhangi bir engellenme girişimi tetiklemeden bir gölge gibi hareket edebilir.

İntikam Ruhu: Nagarythe'in tüm orduları varsayılan vaziyet olarak pusu vaziyetini edinir.

Ölüm Damgası: Belirli aralıklarda, bir kara listeye alınan karakterlere Ölüm Damgası vurulmuş olacak. Bu hedefleri yok etmek çeşitli ödüller kazandıracak, bu ödüller arasında Lordlar satın almak veya sarayın lütfunu kazanmak için kullanılabilecek nüfuz da var.

Yanılt: Bu muharebe yeteneği Alith Anar'ın, savaş alanına kendisi ile tıpa tıp aynı bir şaşırtma bırakırken gölgeler içinde kaybolmasını sağlar.

Morai-Heg Zikri: Alith Anar'ın özel ve yeni Ayini kendisine hizmet etmesi için Gölge Tacın Eli'ni çağırmasını sağlar. Bu seçkin Gölge Savaşçısı Kahramanı, Alith Anar'ın arzuladığı herhangi bir hedefe %100 ölümcül isabetlilikle suikast düzenleyebilir ve ardından bir kez daha Gölgeli Diyar içinde kayıplara karışabilir.

© Oyun Sistem Gereksinimleri | Powered by Blogger