Total Battle Sistem Gereksinimleri





Total Battle Sistem Gereksinimleri
Total Battle Sistem Gereksinimleri

Gereksinimleri Minimum 


İşletim Sistemi : Windows 7 SP1+

İşlemci : SSE2 instruction set support.

Bellek : 2 GB RAM

Ekran Kartı : Graphics card with DX10 (shader model 4.0) capabilities.

Depolama : 1670 MB kullanılabilir alan

Oyunun Hakkında 

Canavar katili

Dünyayı yaratan Tanrılar zaman geçtikçe yaşlandılar. Bu varlıklar güneş için birbirleriyle savaşıyorlardı. Fakat çok geçmeden ortak düşmanlarını buldular: insanlar. En iyi savaşçıları sancağınız altında toplayın ve topraklarınızı ele geçiren, kana susamış bu yaratıkları ortadan kaldırın. 

Politika

Binlerce askeriniz olmadı yetmez. İki haftada bir davullar, Taht Savaşları için çalar. Savaşmaya ek olarak diğer senatörleri de size oy vermeye ikna etmelisiniz. 

Kale

Şehrinizi geliştirmek tüm stratejilerde önemli bir yer tutar. Her şeyin ayrı bir önemi olduğu dengeli bir sistemde saatlerinizi harcayabilirsiniz. Kalenizin aşılmaz surları, düşmanlarınızın karşısına çıkacak son engeldir. 

Mahzen Mezarlar

İçlerinde donanım yaratmak için gerekli olan nadir materyalleri bulabileceğiniz gizemli mahzen mezarlar tehlikelerle doludur. Bu hazineler yalnızca en cesur kaşifleri beklemektedir. Demirciniz, mahzen mezarlardan bulunan antik materyallerle en iyi donanım parçalarını üretir. 

Komutanlar

Hiçbir zaman tek başınıza savaşmayacaksınız, Majesteleri. Sadık komutanlarınız her zaman yanınızda olacak. Komutanlarınızın her biri farklı savaş durumlarında işe yarayacak eşsiz yeteneklere sahiptir. 

Dünya Çapındaki Etkinlikler


Total Battle dünyası sürekli değişmektedir. Yeni lordlar, Taht’a giden yolda yerlerini korumaya geliyor. Lordlar, kazananların cömert ödüller kazandığı farklı turnuvalarda birbiriyle yarışır. 

Akademi

Teknoloji çok önemlidir, Majesteleri. Krallığın dört bir yanından gelen bilim insanları, savaş makinası canavarlarınızı geliştirmek üzere Akademi’de toplandı. Sayısız teknoloji dallarında şehrinizi geliştirerek tüm hayallerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Işınlanma

Majesteleri yeni bir zorlu görev arayışında mı? Akademi’nin en iyi büyücüleri, başka bir krallığa ışınlanmanız için yeni bir ışınlayıcı geliştirdi. Bazen yeniden başlamak ya da keşfedilmemiş topraklarda yeni müttefikler bulmak tam ihtiyacınız olan şeydir.

© Oyun Sistem Gereksinimleri | Powered by Blogger