Egypt: Old Kingdom - Sistem Gereksimleri





Horus'un vücut bulmuş hali olarak oynayacak, firavunlarla yan yana, Eski Mısır diyarına sayısız felaket getiren yüce Set'e karşı savaşacaksınız. Savaşları kazanacak, krizleri atlatacak, dönem teknolojisini geliştirecek, tanrılara tapınacak ve komşu kavimleri fethedeceksiniz! Yukarı ve Aşağı Mısır'ı birleştirmeyi başaracak, istikrarlı bir ekonomi kuracak ve yüce piramitleri inşa edecek kadar bilge misiniz?

Tarihi Gerçeklere Dayanmaktadır

Oyunda kendinizi M. Ö. 3500 ile 2140 yılları arasında Memfis kentinde, ilk altı firavun hanedanın hükmettiği dönemde bulacaksınız. Ülkeyi birleştirecek ve varlıklı bir krallık oluşturacak, sonrasında ise Birinci Ara Dönem ile gelen karışıklıklara karşı mücadele vereceksiniz.

Piramitlerin Yapımı

Piramitlerin yapımına öncülük edecek, biçimlerini ve yapım aşamasında kullanın malzemeleri seçeceksiniz. Ülkede huzuru sağlayabilmek için yapım sürecinde büyük yatırımlar yapmanız gerekecek.

Eski Dönem Toplum Simülatörü

Çiftçi ve ustalarla uğraşmanın yanı sıra, devletin geleceğini etkileyecek önemli siyasi kararlar da vereceksiniz. Farklı düzeylerde sayısız mücadele ve olay sizi bekliyor.

Eski Haritalar

Eski Krallığın dünyasını keşfedeceksiniz. Toprakları işletecek, farklı bölgelere keşif ekipleri gönderecek ve farklı ırklar ve kültürlerle tanışacaksınız. Çevrede neler yaşandığı konusunda bilgi edinmek ve Mısır'ın sınırlarını genişletmek için karşınıza çıkan her bir fırsattan yararlanmanız gerekecek.

Predynastic Egypt İle Farkları

  • Yeni oyun çok daha çeşitli, bölgelerde çeşitli görevler bulunuyor, farklı taktikler deneyerek oynayabilir ve koruyucu tanrılardan benzersiz bonuslar kazanabilirsiniz.
  • Yeni oyun çok daha uzun.
  • Yeni teknolojiler: Üç boyutlu oyun motoru ve iskelet animasyonları kullanıldı.

Sistem Gereksinimleri Minimum 

İşletim Sistemi :  Windows Vista SP2
İşlemci :  Intel Core 2 Duo 1.8 Ghz or AMD Athlon X2 64 2.0 Ghz
Bellek :  2 GB RAM
Ekran Kartı :  1024х768, 512 MB VRAM
Depolama : 2 GB kullanılabilir alan

© Oyun Sistem Gereksinimleri | Powered by Blogger