Potion Explosion - Sistem Gereksinimleri



 
 

Ödüllü bulmaca tahta oyunu olan Potion Explosion'un resmi uyarlaması. Yalnız, Çevrimiçi ve Yerel Geçiş ve Oyun modları ile bu oyunu tek başına veya dünyanın her yerinden oyunculara karşı oynayın!

Potion Explosion'da, malzemeleri patlatır, zincir reaksiyonlarını tetikler ve tüm bunları sizin caldronunuzda toplarsınız. Daha sonra, zor kazanılmış tek boynuzlu atlarınızı, peri kepeklerini ve güçlü karışımları tutamayacak şeylerle nasıl kullanamayacağınızı kullanacaksınız! En iyi sihirbaz kazanabilir!

NASIL OYNANIR Oyunun başında, her oyuncuya belirli efektler ve malzemelerle tamamlamak için iksir verilir. Dağıtıcıdaki malzemeleri seçmeniz gerekecek; Seçtiğiniz içerik kaldırıldıktan sonra, yukarıdaki bileşenler aşağı kayar. Eğer aynı doğadaki iki madde çarpışırsa, patlarlar ve siz de onları alırsınız! Daha sonra iksirlerinizi pişirmek için malzemelerinizi kullanabilirsiniz. Kalan malzemeleri bir turdan diğerine saklamak için sadece sınırlı bir tank alanınız var, bu yüzden dikkatli bir şekilde seçin! Bir iksir tamamlandığında, puan kazanırsınız, güçlü etkisini kullanırsınız ve zanaat için başka bir iksir seçersiniz. En çok puan alan sihirbaz kazanır!

SOLO'DA POTIONS SINAVI İÇİN HAZIRLIK Senin iksir hazırlama becerilerini keskinleştirmek için 3 ayarlanabilir AIs karşı oynayın!

MULTIPLAYER MODUNDA MASTERY'İNİZİ SAĞLAMAYIN! Dünyanın dört bir yanından sihirbazlara karşı çevrimiçi oyna ve dünya çapında liderlik tablosunun zirvesine çık!

Özetle, oyun özellikleri şunları içerir: • Masa oyununun büyülü evreni ortaya çıktı ve dijital olarak geliştirildi • Farklı oyun ve stratejilere izin veren taktik bir oyun • 3 adete kadar ayarlanabilir AI'ye karşı Solo modu • Dünya çapında bir afiş ile çevrimiçi Multiplayer Modu 

Sistem Gereksinimleri Minimum 

İşletim Sistemi :  Windows XP SP2
İşlemci :  Dual Core 1.6 GHz or better
Bellek :  1 GB RAM
Ekran Kartı : Integrated
Depolama : 365 MB kullanılabilir alan

© Oyun Sistem Gereksinimleri | Powered by Blogger