Space Hulk: Deathwing - Enhanced Edition Sistem Gereksinimleri




SHulk® Deathwing ™ Enhanced Edition, Warhammer 40.000 evreninde yer alan Games Workshop'un kült klasik tahta oyununu temel alan Birinci Şahıs Nişancısıdır. Orijinal oyunda genişleyen ve bir dizi yeni içerik, yeni özellikler ve daha zengin bir çok oyunculu mod içeren Enhanced Edition, nihai Space Hulk: Deathwing deneyimidir.

Ölümcül bir Terminatör olarak oynayın - korkulan 1.Dünya Şirketi, Gizemli Uzay Deniz Bölümü'nün elitlerinden ve Karanlık Meleklerden oluşuyordu ve bir Uzay Hulkunun klostrofobik sınırları içinde Genestealers'a karşı çaresiz bir savaş başlattı. Tehlikeli görevlerde deneyim kazandıkça, daha güçlü olmanın, yeteneklerin, yeni yeteneklerin ve güçlü ekipmanların çoğalmasını sağlayın. Enhanced Edition, hem solo hem de çok oyunculu oyunda zevk alabileceğiniz bir dizi yeni özellik sunar: yeni bir sınıf, genişletilmiş bir cephanelik, ölümcül yeni düşmanları, derin bir çevrimiçi özelleştirme sistemi ve rastgele oluşturulmuş görevlerle sonsuz tekrarlanabilirlik getiren yeni bir Özel Görevler modu. her oyun bölümü.

Terminator zırhının üzerine takıl ve Space Hulk Olethros'un derinliklerinde gizlenen tehditlerin üstesinden gelmek için Space Marines'in ikonik silahını donat!

Gereksinimleri Minimum 

İşletim Sistemi :  Windows 7/8/10 (64-bit)
İşlemci :  Intel Core i5-2400/AMD FX-8320
Bellek :  8 GB RAM
Ekran Kartı :  2 GB, DirectX 11, AMD Radeon HD 7870/NVIDIA GeForce GTX 660
DirectX: Sürüm 11

© Oyun Sistem Gereksinimleri | Powered by Blogger