Spirit Animal Survival Sistem Gereksinimleri





Ruh Hayvanları Survival, kendiniz ya da Kabileniz tarafından temizlenecek olan muazzam, açık bir macera ve korkunç kötü canavarlar dünyasıdır.
Varlığın başlangıcında,
Yaratanımız, İnsanların ve Hayvanların birbirleriyle karşılıklı iletişim kurabilmeleri için birbirleriyle karşılıklı iletişim kurmalarını sağladı.
Bu da bir barış ve uyum bağı oluşturdu.

İnsanoğlu açgözlülükle ve insanoğlunun güce ihtiyaç duymadan, insanın yiyecek ve hayatta kalmak için ihtiyaç duydukları şeylerin ötesinde hayvanların ölümüne neden olmaya başladığı zamanlar değildi. İnsan eylemleri tarafından kızdırılan Yaratıcı, iki halkı kendi köylerini ve farklı dilleri atayarak ayırdı. Onların cehaleti için bir ceza olarak, İnsanlar ve Hayvanlar daha sonra tamamen ayrıldı ve iletişim yeteneği kayboldu.

İnsanlar ve Hayvanlar arasındaki denge tehlikede olmasına rağmen, Yaratan, ilkel özünün bir parçasını, hayvanları hala anlamaya ve 11 Ruh Hayvanının gücünü elde etmelerine izin veren birkaç seçkin ve dürüst İnsan'a aktardı. onların hayvan formları.

Yaratan, Ruh Hayvanının armağanını birkaç Seçilmiş Đnsan'a bahşettiği için, başka yerlerde karanlık ve kötü niyetli bir enerji tezahür etti. Karanlık Lord, Hayvan ve İnsan arasındaki bu çatışmayı, Dünyayı karanlık ve kötülüğü ile bozma fırsatı olarak gördü. Kötülük hedeflerini gerçekleştirmek için Karanlık Lord, İnsanların en yozlaşmış olanını topladı ve onlara, hem Hayvan hem de İnsan fedakarlığı ile beslenmek istiyorlarsa, Dünya'ya hükmetme sözü verdiler. yaşayan yaratıklar.

Şimdi, Ruh Hayvanı'nı taşıyan ve bu karanlığa ışık tutan şeytani güçleri yenmek için bir kez ve herkes için bir araya gelen az sayıda yetenekli İnsan için zaman geldi. Göreviniz, Kabilelerin kötülük güçleri tarafından saldırıya uğramasıyla başlar, Dünya'nın bir çok kısmı istila edildiklerinde, insanlar yakalanır ve fedakarlık için sunulur, bu da çok acı ve ıstıraba neden olur. Hayatta kalan tek kişi olarak, işkence ve katliam sırasında niçin ayrıldığınızı bilmediğinizden, senin görevin halkını bulmak, özgür bırakmak ve Kabile köyünü takviye etmek. Karanlık Lord'u yenmenin tek yolu, 11 Ruh Hayvanının kolektif gücünü, Karanlık Askerlerini ve onların yıkım ordularını öldürmek için yeteneklerini ve yeteneklerini kullanarak çağırmaktır.

Gereksinimleri Minimum 

İşletim Sistemi :64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
İşlemci : Intel I5 or AMD A10
Bellek : 8 GB RAM
Ekran Kartı : Geforce 960 3 GB
Depolama : 20 GB kullanılabilir alan

© Oyun Sistem Gereksinimleri | Powered by Blogger