BATTALION 1944 Sistem Gereksinimleri



BATTALION 1944 Sistem Gereksinimleri
BATTALION 1944 Sistem Gereksinimleri

Oyunun Hakkında 

Tabur, klasik rakip atıcıların çekirdeğini yeniden ele alıyor ve gelecek nesil için 'klasik' FPS hissini geliştiriyor. Kar98'inizle hassas bir şekilde hafifçe vurulan atışlar, Thompson'ınızla ateşi kaplayan ve sıvı hareketini ekibinizin her turunda tutmanın anahtarı olduğu 5v5 piyade savaşına odaklanın.

TEMEL ÖZELLİKLER:
FACEIT - En Yüksek Rekabet Düzeyi
Tabur 1944, FACEIT’in rekabetçi araç setini doğrudan oyuna entegre eden ilk oyundur. FACEIT’ler, 1944’teki Battalion’da dünyaca ünlü beceri temelli rekabetçi eşleştirme, turnuvalar, sıralama ve liderlik güç yarışması.

5v5 Wartide - FACEIT Sıradaki
16 tur kazanan ilk takımın galip geldiği 5v5 Saldırı / Savunma senaryosu. Bu son derece rekabetçi oyun kipinde taktiklerini, sprint zamanlamalarını ve manzaraları ne zaman hedefleyeceğinizi mükemmelleştirin. Her yaşam önemlidir ve her tur önemlidir.

1v1 Showdown - FACEIT
Siz, tüfeğiniz ve sizi durdurmak için güçleri dahilinde her şeyi yapmak isteyen bir hedef. Önce onları bitirmek için gerekenlere sahip misiniz?

Arcade - Koş ve Silah Eğlencesi
Bayrağı yakalayın, bölgeleri kontrol edin veya sunucudaki en çok vuruşu seçin - Battalion 1944’ün Arcade modu, sıradan ve rekabetçi atıcı hayranlarının keyfini çıkarmaları için çeşitli oyun türleri sunar.

Savaştaki Milletler - Doğu Cephesi
ABD ve Alman kuvvetlerine ek olarak, artık Doğu Cephesi’nde Sovyetler Birliği’nin mücadelesini alabilirsiniz. Hassas civatalı tüfeklerden hızlı makineli tüfeklere kadar çok çeşitli dönemlere özgü silahlar kullanın.

Battlerank - Kazan ve Kilidi Aç
Zorlukları tamamlayın, madalya kazanın, rütbenizi artırın ve liderlik tablolarına tırmanın; hepsi ücretsiz silah savaşının kilidini açarken her mevsim boyayın.

Maç Geçmişi ve Tekrarları
Bir as çekin veya şeritleri analiz etmek mi istiyorsunuz? Battalion 1944’ün oyun içi yeniden oynatma aracı, maç istatistiklerini toplamanıza ve tekrarları 1., 3. ve freecam perspektifinden izlemenize olanak sağlar.

Mod Aletler ve Dedicated Sunucular
Serbestçe kullanılabilen mod araçları ve özel sunucu dosyaları sayesinde, herkes kendi Battalion 1944 sunucularını barındırabilir ve çok çeşitli özel yapılandırma seçeneklerinden faydalanabilir. Taburlar için modlar üzerinde çalışmak isteyenler de aynı şeyi yapabilir.

Gereksinimleri Minimum 





  • İşletim Sistemi

  • 64 Bit Only: Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10




  • İşlemci

  • Intel Dual-Core 2.7 GHz or AMD Dual-Core Athlon 3.0GHz




  • Bellek

  • 8 GB RAM




  • Ekran Kartı

  • NVIDIA GeForce GTX 660 2GB / AMD Radeon HD 7850 2GB




  • Depolama

  • 20 GB kullanılabilir alan



    © Oyun Sistem Gereksinimleri | Powered by Blogger