Sigma Theory: Global Cold War Gereksinimleri


Sigma Theory: Global Cold War Gereksinimleri
Sigma Theory: Global Cold War Gereksinimleri

VİDEO




Sigma Theory: Global Cold War Oyunun Hakkında 


Ödüllü bilim-kurgu oyununun yaratıcılarından Out There ...
Yakın gelecekte, paradigma değiştiren bir bilimsel keşif radikal yeni teknolojiler vaat ediyor. Dünyanın süper güçleri, küresel finansal sistemi yok etme, tüm ülkeleri yok etme ve hatta ölümsüzlüğe erişme yetkisine sahip olabileceklerinin farkındalar.

Bununla birlikte, “Sigma Teorisi” olarak adlandırılan bu keşif ancak bir avuç bilim insanı tarafından kullanılabilir. Ülkenizdeki Sigma bölümünün başına geçtiniz. Hedefiniz, Sigma Teorisinin yararlarından herkesten önce yararlananın sizin ülkeniz olmasını sağlamaktır.

Bunu başarmak için emrinde güçlü kaynaklara sahip olacaksın: dünyanın en seçkin gizli ajanlarının kadrosu, gelişmiş taktik dronları ve elbette, diplomasi ve mahalledeki kendi yeteneklerin.

Dışarısı soğuk bir savaş, insanlığın geleceğine dönük olması gereken bir savaş.

ULTIMATE ESPIONAGE SIMULATION
Sıra tabanlı casusluk: Dünyaya hükmetmek için özel ajanlarınızı kullanın. Baştan çıkarma, şantaj, manipülasyon, endüstriyel casusluk… Her düşük darbeye izin verilir ve teşvik edilir.
Dinamik anlatı: 100'den fazla NPC ile ilişkilerinizi geliştirin ve yönetin: lobiler, silahlı gruplar, politikacılar… İttifak, aldatma veya suikast, siz seçiminizi yapın.
Saha operasyonları: Kavrama sırasında hedeflerinizin kaçırılmasını dünyanın en büyük şehirlerinden takip edin. İhtiyari veya doğrudan yüzleşme, acentenizin hayatı sizin elinizde.


İşe Alım
Öncelikle, görevlerinizi desteklemek için 50 benzersiz açılabilir karakterden oluşan dört özel ajan ekibini bir araya getirin. Her biri, görevlerinde davranışlarını tanımlayan kendi hikayeleri, motivasyonları ve özellikleri ile birlikte gelir.
Sigma bölümünüzü tamamlamak ve stratejinizi uygulamak için araştırmacı, asker, korsan, baştan çıkarıcı ve diğer arketiplere erişin.


Casusluk
Ekibiniz hazır olduğunda, bilim insanları toplamak, yerel politikacılar hakkında uzlaşmacı belgeler keşfetmek ve daha fazlası için dünyadaki misyonları atayın.
Ajanlarınızın hedeflerinizi baştan çıkartma, manipüle etme ve rüşvet verme ya da onları etkisiz hale getirme yeteneklerini kullanın.


Karşı casusluk
Diğer ülkeler de kendi ajanlarını ülkenize sızmak ve bilim adamlarınızı ele geçirmek için kullanacaklar. Düşmanlarınız hakkında bilgi edinmek için onları izleyin, yakalayın ve sorgulayın, daha sonra artık yararlı olmadıklarında fidye ile değiştirin.


dumping
Temsilcilerinize, dünyanın en büyük başkentleri arasında sıra tabanlı exfiltrasyon aşamalarını yakaladığınızda davanıza katılan bilim adamlarını çıkarmalarını emredin. Bu hassas görevleri desteklemek için uçaklarınızın akıllıca konumunu seçin.


diplomasi
Sigma Teorisi'nde diplomasi, hedeflerinize ulaşmanın anahtarıdır. Yabancı meslektaşlarınızla tanışın ve piyango, tehdit veya şantaj kullanarak hedeflerinizi ilerletin. Ayrıca yakalanan ajanlarınızı kurtarabilir, araştırmanızı ilerletebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Kendi iyiliğini kazanmak için güçlü lobiler ve silahlı ve etkili gruplarla ilişkilerinizi geliştirin. Fakat dikkatli olun, sizi açabilirler.


Teknoloji ağacı
Sigma Teorisi bu soğuk savaşın nedenidir. Dünyanın dört bir yanından bilim adamlarını, öncü kazanmak ve dünyayı değiştirmek için yeni teknolojiler keşfetmek için amacınıza toplayın. Zihin kontrolü, dünya ekonomisinin istikrarsızlaşması, robot askerler, ölümsüzlük… Bu keşifleri kendiniz için saklayacak mısın ya da dünyayla paylaşacak mısın?
Bize ilham veren oyunlar:
XCom, Phantom Doktrini, Veba Inc, Pandemik (tahta oyunu), Roket Ranger, Tropico, Armello, Medeniyet, meraklı keşif ve çok daha fazlası

Sigma Theory: Global Cold War Gereksinimleri Minimum 








  • İşletim Sistemi

  • Windows Vista





  • İşlemci

  • 1,3 GHz CPU




  • Bellek

  • 1 GB RAM





  • Ekran Kartı

  • NVIDIA GT 440 or AMD Radeon HD 5550 w/ 512 MB





  • Depolama

  • 1 GB kullanılabilir alan




    © Oyun Sistem Gereksinimleri | Powered by Blogger