Trials of Mana Gereksinimler

Trials of Mana Gereksinimler
Trials of Mana Gereksinimler


Trials of Mana

Trials of Mana Oyun Konusu  

Mana Denemeleri, seminal Mana serisindeki 3. oyunun modern bir canlanmasıdır. Başlangıçta Japonya'da Seiken Densetsu 3 olarak piyasaya sürülen oyun, baştan sona 3D olarak yeniden inşa edildi.

Mana Denemeleri, 1995 yılında Seiken Densetsu 3 olarak piyasaya sürülen hit klasik RPG'nin 3D versiyonudur.

Kader testlerinin üstesinden gelmenin bu cesur hikayesine yeni bir hayat verildi! Bir yetenek sistemi ve karakter dengeleme sistemini yeniden inşa eden yeni bir sınıfın yanı sıra daha aktif savaşların yanı sıra grafik iyileştirmeler, karakter seslendirme desteği, yeniden düzenlenmiş bir film müziği ve sondan sonra yaşayabileceğiniz yeni bir bölüm ile tamamen modernize edilmiş sevgili macerayı yaşayın!

İç içe geçmiş kaderlerin bu örtüşen hikayesi, ana karakteriniz ve yoldaşlarınız olarak kimi seçtiğinize bağlı olarak değişir! Bu genç maceracılar dünyayı yıkımın eşiğinden kurtarmak için mananın gücünü kullanabilecekler mi?

Dünya karanlıkta örtüldüğünde, Mana Tanrıçası, yıkım canavarları olan sekiz Benevodon'a vurmak için Mana Kılıcını ortaya çıkardı. Sekiz Mana Taşının içindeki dehşetleri kapattı ve âlemi eşiğinden geri getirdi. Dünyayı yeniden inşa etmekten zayıflamış olan Tanrıça kendini bir ağaca dönüştürdü ve uzun yıllar derin bir uykuya daldı. Ancak, kötülüğün güçleri kısa sürede Benevodonları dünyayı kontrol altına almak için serbest bırakmaya çalıştı. Arsalarını ilerletmek ve krallıkları istikrarsızlaştırmak için korkunç bir savaş başlattılar. Barış sona erdi. Mana'nın kendisi dünyadan kaybolmaya başladı ve Mana Ağacı solmaya başladı ...

ANA ÖZELLİKLER
Yenilenmiş 3D Grafikler
Mana Denemeleri, Japonya'daki Seiken Densetsu 3 olarak piyasaya sürülen Mana serisindeki üçüncü oyunun tam bir 3D versiyonudur. Tüm oyun baştan sona tamamen modern 3D grafiklerle yeniden inşa edilmiştir.

Partinizi seçin
Oyuncular en sevdikleri kahramanı ve altı farklı karakterden iki arkadaşı seçebilirler. Hikaye, partideki kahramanın ve yoldaşların kombinasyonuna bağlı olarak farklı şekillerde oynayacak.

Savaşlar ve Karakter Büyümesi
Işık ya da karanlık için gidecek misin? Sınıf değiştirme sistemi ile farklı karakter türleri oluşturun! Özelleştirme genişliğini genişletmek için yeni bir “yetenekler” mekaniği ve her karakter için dördüncü bir sınıf ekleyerek karakter büyümesi yeniden yapıldı. Genişletilmiş aksiyon oyunuyla heyecan verici bir savaş sisteminin tadını çıkarmak istediğiniz partiyi oluşturun.

Müzik
Besteci Kikuta Hiroki tarafından denetlenen toplam 60 müzik parçası için yeni düzenlemeler. Orijinal ve düzenlenmiş müzikler arasında serbestçe geçiş yapmak da mümkündür.

İndirilebilir Duvar Kağıdı
Mana Denemeleri'nden güzel sanat eserleri içeren bir dizi duvar kağıdı; İngilizce ve Japonca logo görüntülerini seçerek en sevdiğiniz karakterleri ekranınızda sergileyin. (boyutlar 1024 x 768, 1280 x 1024, 1920 x 1080, 2560 x 1600, 3840 x 2160). 21 Mayıs 2020 PDT tarihine kadar geçerlidir.

Rabite Süsleme (DLC):
Oyuncuya, Seviye 10'a kadar bir savaştan sonra daha fazla EXP kazanma imkanı veren bir oyun içi aksesuar. 21 Mayıs 2020 PDT'ye kadar mevcut.

Trials of Mana Gereksinimleri Minimum 




  • İşletim Sistemi: Windows® 8.1 / 10 64-bit
  • İşlemci: AMD A-Series 2.5GHz / Intel® Core™ i3 2.5GHz
  • Bellek: 4 GB RAM
  • Ekran Kartı: AMD Radeon™ RX 460 / NVIDIA® GeForce® GTX 760
  • DirectX: Sürüm 11
  • Depolama: 20 GB kullanılabilir alan
  • İlave Notlar: 60 FPS @ 1280x720




© Oyun Sistem Gereksinimleri | Powered by Blogger