Warhammer Underworlds: Online Gereksinimler

Warhammer Underworlds: Online Gereksinimler
Warhammer Underworlds: Online Gereksinimler


Warhammer Underworlds: Online

Warhammer Underworlds: Online Oyun Konusu  

Nihai PvP zar ve kart strateji savaş oyununda savaşçılarınızı Glory'ye götürün. Warhammer Underworlds: Çevrimiçi, Sigmar Çağı'nın alemlerindeki sonsuz zafer savaşında birbirlerine karşı güçlü savaş bantları çukurları oluşturuyor.

Warhammer Underworlds: Online, Oyunlar Atölyesi'ndeki patlayıcı, yüksek bahisli, sıra tabanlı strateji masa üstü oyununun dijital bir uyarlamasıdır. Sınırsız stratejik derinlik sunan zar ve kart mekaniği kullanarak bir savaş bandı seçin, güvertelerinizi oluşturun ve zafere giden yolu açın.

SAVAŞINIZI MONTAJ
Aynalı Shadespire Şehri'nin yükselen kulelerinde sıkışmış olan altı savaş bandı, her biri benzersiz yeteneklere ve farklı bir savaş stiline sahip olmak için hayatta kalmak için savaşır. Cennet dövme silahlarla silahlı yiğit Stormcast Eternals veya sadık Flesh Hound'un yardımıyla düşmanlarını parçalayan Khorne'un acımasız Kan Savaşçıları olarak oynamayı seçin. Ya da Ölüm Tanrısını tercih edersiniz, ölümsüz adanmışları Ölüm Tanrısı'na; düşmanları arasında bölünen vahşi, kas bağlı Orruklar; ya da Skaven sürüsü ile savaş meydanına hakim ol!

2020'de şehre DLC olarak giren daha fazla savaş bandıyla, Shadespire'nin dolambaçlı sokaklarında kiminle savaşacağınızı kim bilebilir?


GÜVERTE YARATIN
Başarınız Glory puanlarında ölçülür - hedeflere ulaşmak ve düşmanlarınızı yenmek için verilir. Güverte yapımı, Warhammer Underworlds: Online'ın stratejik kalbidir. 20 kartlı güç desteniz, akıllıca kumarbazlar ve güçlü yükseltmelerle dolu olup maksimum hasar vermeniz gerekir. 12 kartlık objektif desteniz bir maç için taktik yaklaşımınızı şekillendirecek ve belirli koşulları yerine getirerek Glory'yi puanlamanıza izin verecektir.

Warhammer Underworlds'de: Çevrimiçi kartlar, savaş bandına özgü kartlara ve Evrensel kartlara ayrılmıştır. Fiziksel oyunun aksine TÜM GELECEK EVRENSEL KARTLAR BEDAVA OLACAKTIR ve düzenli sürüm paketlerinde oyuna eklenecektir. Yeni kartlarla destenizi çeşitlendirin ve rekabetçi sıralamada oyuna dalın!

SHADESPIRE SPOIL'LERİNİ İDDİA EDİN
Her benzersiz savaş bandıyla sıradan veya sıralı maçlar oynadıkça, ödüllendirici bir ilerleme sistemi ile ilerleyin. Savaş bandı kaplamaları, güverte portreleri ve oyuncu unvanları dahil kozmetik içerik kazanın! Sadece Shadespire'nin affetmeyen sokaklarında kendilerini kanıtlamış olanlar bu ödülleri talep edebilecekler.

Warhammer Underworlds: Online Gereksinimleri Minimum 




  • İşletim Sistemi: 64-bit Windows 7, 64-bit Windows 8 (8.1) or 64-bit Windows 10
  • İşlemci: Intel Core i5-2300 @ 2.80 GHz / AMD FX-4350 @ 4.2 GHz
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 460 or AMD Radeon HD 5870
  • DirectX: Sürüm 11
  • Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
  • Depolama: 10 GB kullanılabilir alan




© Oyun Sistem Gereksinimleri | Powered by Blogger