Super Mega Baseball 3 Gereksinimler

Super Mega Baseball 3 Gereksinimler
Super Mega Baseball 3 Gereksinimler


Super Mega Baseball 3

Super Mega Baseball 3 Oyun Konusu  

Super Mega Baseball 3, serinin formülünü şimdiye kadarki en derin saha simülasyonuyla, yepyeni Franchise modu da dahil olmak üzere kapsamlı çevrimiçi ve çevrimdışı oyun modları ve büyük ölçüde geliştirilmiş grafikler ile rafine ediyor. Yeni içerik, yenilenmiş kullanıcı arayüzünün yanı sıra tonlarca yeni ses, ekip / karakter içeriği ve değişken aydınlatma koşullarına sahip stadyumları içeriyor.

Özellikleri:

    El-göz koordinasyonunuza meydan okuyun veya acemiden uzmanlığın ötesinde zorluk seviyelerine kadar sorunsuz bir şekilde ölçeklenen sıvı oyunuyla dinlenin ve dingerlere vurun.
    Beyzbol içgüdülerinizi yeni pickoff ve çalma mekaniği, vahşi sahalar / paslı toplar, belirlenmiş vurucular ve durumsal oyuncu özellikleri içeren sofistike bir beyzbol simülasyonuyla uygulayın ve geliştirin.
    Her biri benzersiz gündüz, gece ve alternatif aydınlatma koşullarına sahip, zengin ayrıntılara sahip 14 topun manzaralarını ve seslerini görün.
    Oyuncu geliştirme, yaşlanma, emekli olma ve ücretsiz ajanların imzalanması / serbest bırakılması (1vCPU, 2vCPU, yerel veya çevrimiçi) içeren tüm yeni Franchise modunda, gelişmekte olan bir ekibi birden fazla mevsimde büyüklüğe yönlendirin.
    Flamalar kazanmak ve çapraz platform Flama Yarışı modunda daha yüksek bölümlere tırmanmak için çevrimiçi yarışın (1v1, yalnızca çevrimiçi, yalnızca kontrolör).
    Sezon uzunluğu / yapısı, takım adları / üniformalar / logolar ve oyuncu adları / görünüm / nitelikleri içeren kapsamlı bir özelleştirme paketi ile ideal liginizi oluşturun.
    Tek başına veya arkadaşlarınızla (1vCPU, 2vCPU, 1v1, 2v1, 2v2, CPUvCPU, yerel veya çevrimiçi) özelleştirilmiş Sezon ve Eliminasyon parantezlerinde herhangi bir oyun / takım kombinasyonunu oynayın veya simüle edin.
    Standart Sezon ve Standart Eliminasyon modlarında (1vCPU, 2vCPU, yerel veya çevrimiçi) standart ekipler ve ayarlarla (kilitli oyuncu özellikleri) en iyi skor tablosu puanları için özelleştirmeyi atlayın ve rekabet edin.


Rekabetçi çevrimiçi Flama Yarışı modunda sınırsız sayıda oyun oynamak, AI'ye karşı Sergi oyunları oynamak veya özelleştirme paketini denemek için ücretsiz demosunu indirin.

Super Mega Baseball 3 Gereksinimleri Minimum 




  • İşletim Sistemi: Windows 10 or newer
  • İşlemci: Intel Core 2 Duo or AMD equivalent
  • Bellek: 4 GB RAM
  • Ekran Kartı: Dedicated DX11 NVIDIA or AMD card
  • DirectX: Sürüm 11
  • Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
  • Depolama: 16 GB kullanılabilir alan
  • İlave Notlar: Controller required for Pennant Race mode, recommended for all modes




© Oyun Sistem Gereksinimleri | Powered by Blogger