Tren Simülasyon Renovation Gereksinimler

Tren Simülasyon Renovation Gereksinimler
Tren Simülasyon Renovation Gereksinimler


Tren Simülasyon Renovation

Tren Simülasyon Renovation Oyun Konusu  

Neden Erken Erişim?
“Erken Erişim, oyunculara oyun geliştirme sürecine aktif olarak katılma fırsatı sunuyor. Bu, oyun dengesini düzgün bir şekilde korumanın çok önemli olduğu simülatör oyunlarının karmaşık doğası nedeniyle özellikle önemlidir. Bu çok zaman alıcıdır, ancak oyuncuların aktif desteği ile yapılabilir. Bu şekilde kazanılan zaman, tüm fikirleri gerçekleştirmemize ve tüm üretim süreci boyunca bizi destekleyen oyuncuların beklentilerini karşılayacak nihai bir ürün yaratmamıza olanak sağlayacak. ”
Erken Erişim'de olacak?
“Erken Erişim en fazla bir yıl boyunca kullanılabilir olacak. Oyunun tüm mekaniğinin düzgün çalıştığından emin olmak istiyoruz, çeviri metinlerinden bahsetmemek, kaynak materyalleri aramak ve zengin ve ayrıntılı oyun içeriği oluşturmaktan bahsetmiyoruz.
Kısayol kullanmıyoruz, bu nedenle oyun ek üretim süresi gerektiriyor. Oyunun şu anki sürümü, oyuncuların nasıl oynanacağını ve tüm mekaniğin nerede ele alınacağını öğrenebilecekleri ilginç oyun ve öğretici misyonu olan ilk on misyonu içeriyor. ”
Erken Erişim versiyonunun tam versiyonundan ne kadar farklı olması planlanıyor?
“Oyun, oyun mekaniğindeki tüm yeni gelişmelerin yanı sıra ek grafikler, arayüz düzeltmeleri ve oyun metinlerinin ek çevirileri ile sürekli olarak güncellenecektir. Ayrıca şunları da planlıyoruz:

    işlevsellik testi ve ek oyun tanıtımı için ücretsiz görevler eklemeyi planlıyoruz
    yeni görevler ekle
    oyuna yeni ürün modelleri ekle
    çalarken radyo dinleme yeteneği ekleyin
    oyunun ekonomisini geliştirmek


Erken Erişim sürümünün şu anki durumu nedir?
“Erken Erişim'in mevcut sürümü tamamen oynatılabilir. Bu an için oyun bir görev ve Tren İstasyonu Yenileme giriş bir öğretici içerir.
İstasyonların hepsini on seviyede tamamen onarmak mümkündür. Oyuncular grafiti kaldırabilir, çöplerden kurtulabilir, kendi istedikleri zaman dekorasyon ve mobilya istasyonları satın alabilirler. (Mümkün olduğunca ayrılmayı unutmayın! Sonuçta bizler eko-ekoyuz;)).
Oyuncular öğreticideki tüm araçları kullanabilir ve nasıl kullanılacağını öğrenebilir ve tüm kir ve çöpleri temizleyebilir. Devam eden yükseltmeler nedeniyle, Erken Erişim'e girdiğinizde bağımsız olarak bu başlamak için mükemmel bir bölüm olacaktır. Neden? Çünkü, herhangi bir tamircide bazı değişiklikler yapacağımızda, görüşlerinizi almaktan ve sizi bu yerde sunmaktan mutluluk duyarız! Buraya olabildiğince bakmayı unutma!
Oyuncular mobilya satın alabilir ve istasyon platformlarını ve binalarını istedikleri gibi dekore etmek ve uygun bulmak için kullanabilirler. Yeni tezgah? İşte burada! Yeni alet rafı? Elbette!
• Oyuncular ilk on göreve tam erişime sahiptir, mobilya, tüm hasarlı pencereleri onarmak için araçlar kullanabilirler.
• Eğitici, oyundaki tüm araç ve mekanik kullanımlarını kapsayacaktır.
• İlerlemeniz kaydedilecek ve oyun tamamen piyasaya sürüldükten sonra aynı kaydetme üzerinde oynamaya devam edebileceksiniz.
• Tüm hatalar düzeltilecek ve öneriler en kısa sürede yanıtlanacaktır. Geri bildiriminizin nihai ürün üzerinde etkisi olacaktır

Ek mekaniklerin yanı sıra değişiklikleri, yamaları, denge ayarlamaları, arayüz güncellemeleri düzenli güncellemeler olarak oyuna eklenecek. ”
Erken Erişim ekranında ve ekranında oyunun fiyatı değişecek mi?
“Hayır, fiyat kesindir ve oyunu tamamen bıraktıktan sonra değişmez - bu fiyat sadece Erken Erişim aşaması için değil, aynı zamanda tam sürüm için de geçerlidir. Bizimle oynamanızı ve daha uzun süre kalmanızı öneririz! Hadi bazı istasyonları yenileyelim! ”
Topluluğu, geliştirme aşamasında nasıl dahil etmeyi düşünüyorsunuz?
“Her geri bildirim bizim için önemlidir. Forumda, çeşitli fonksiyonlar üzerine tartışmalar
Oyun uzun süredir devam ediyor ve oyun mekaniğinde değişikliklere neden oluyor. Herşey
devlog'larda daha büyük ve daha küçük değişiklikler tanımlandı.
Steam'de oyunun başlangıcı. Bu oyun sizin için oluşturuldu, bu nedenle geri bildiriminiz en çok
önemli ve nihai ürün üzerinde gerçek bir etkisi var. ”

Tren Simülasyon Renovation Gereksinimleri Minimum 




  • İşletim Sistemi: Windows® 7/8/10
  • İşlemci: Intel Core i3-4130 / AMD Phenom II X4
  • Bellek: 4 GB RAM
  • Ekran Kartı: GeForce GTX 560 / AMD R7-260X
  • DirectX: Sürüm 11
  • Depolama: 5 GB kullanılabilir alan




© Oyun Sistem Gereksinimleri | Powered by Blogger