Mass Effect™: Andromeda Sistem Gereksinimleri

Mass Effect™: Andromeda Sistem Gereksinimleri
Mass Effect™: Andromeda Sistem Gereksinimleri

Mass Effect™

Mass Effect™: Andromeda Oyun Konusu  


"Mass Effect: Andromeda ile Andromeda Galaksisinde Samanyolu’nun ötesine yolculuk yapacaksınız. Orada düşman bölgeye yerleşmemiz için yapacağımız savaşa öncülük edeceksiniz ve bu kez BİZ uzaylı olacağız.


Askeri eğitim almış kaşif mangasının lideri Pathfinder ile oynayarak ayrıntılı ilerleme ve özelleştirme sistemlerini kullanın. İnsanlığın yeni bir başlangıç yaptığı bu hikayede oyun boyunca aldığınız kararlar Andromeda Galaksisindeki kaderimizi belirleyecek.


İnsanlığın kaderi elinizdeyken Andromeda Galaksisindeki sırları açığa çıkardıkça kendinize şunu soracaksınız: Ne kadar ileriye gidebilirim?

Öne Çıkan Özellikler:

Mass Effect evrenine geri dönün. Andromeda’daki ilk insanlara yeni yerleşim yeri arayışında öncülük edin. Mass Effect’in bu yeni bölümünde, gizemli ve galaktik mücadelelerle dolu, destansı bir uzay hikayesinde yeni ve ilginç karakterlerle tanışın ve onları takımınıza alın.

Hayatta kalmak için savaşın. Pathfinder takımınızla korkutucu düşmanlara ve yaratıklara karşı savaşın. Yıkılabilen çevreler, ekstra dikeylik için takviyeli zıplamalar, yepyeni silahlar ve Biyotikler, çatışmayı her zamankinden daha heyecanlı bir hale getiriyor.

Kahramanınızı yaratın. İnanılmaz silahlara, güçlere ve teknolojiye sahip olan, korkutucu bir kahraman yaratın.  Çok daha esnek olan beceri ve silah ilerleme ağacı, oyun tarzınızı tekrarlayarak yeni ve güçlü uzaylı düşmanlara karşı durdurulamaz bir karakter olmanızı sağlayacak.

Yeni bir galaksiyi keşfedin. Yeni ve tehlikeli bölgede kendi yolunuzu çizin. İnsanlığın yeni yerleşim yeri arayışında zengin uzaylı dünyalarını keşfederken Andromeda galaksisinin sırlarını açığa çıkarın."

OYUN Gereksinimleri Minimum 




  • 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: 64-bit Windows 7, Windows 8.1 and Windows 10
  • İşlemci: Intel Core i5 3570 or AMD FX-6350
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Ekran Kartı: NVIDIA GTX 660 2GB, AMD Radeon 7850 2GB
  • DirectX: Sürüm 11
  • Depolama: 55 GB kullanılabilir alan




© Oyun Sistem Gereksinimleri | Powered by Blogger