STAR WARS Jedi: Fallen Order™ Gereksinimleri

STAR WARS Jedi: Fallen Order™ Gereksinimleri
STAR WARS Jedi: Fallen Order™ Gereksinimleri







STAR WARS Jedi: Fallen Order™

STAR WARS Jedi: Fallen Order™ Oyun Konusu  


Respawn'dan 3. kişi aksiyon-macera unvanı olan Fallen Order: Star Wars'ta galaksiyi kapsayan bir macera bekliyor. Terkedilmiş bir Padawan, eğitimini tamamlamalı, yeni güçlü Kuvvet yetenekleri geliştirmeli ve ışınlayıcı sanatında ustalaşmalı - hepsi İmparatorluğun bir adım ilerisinde.

Respawn Entertainment'ın yeni üçüncü şahıs aksiyon-macera unvanı olan Fallen Order, Star Wars'ta galaksiyi kapsayan bir macera bekliyor. Bu anlatısal olarak yönlendirilen, tek oyunculu oyun, Bölüm 3: Sith'in İntikamı olaylarını takiben Sıra 66'daki tahliyeden dar bir şekilde kaçan bir Jedi Padawan rolüne sokuyor. Jedi Nişanı'nı yeniden inşa etme arayışında, eğitiminizi tamamlamak, yeni güçlü Kuvvet yetenekleri geliştirmek ve ikonik ışık kılıcısının sanatında ustalaşmak için imparatorluğun ve ölümcül bir adım önünde kalmanız gerekir. Inquisitors.

Yeteneklerinizi geliştirirken, oyuncular filmlerde görüldüğü gibi yoğun Yıldız Savaşları ışın kılıcı türlerini sunmak için tasarlanmış sinematik yüklü ışın kılıcı ve Force combat ile ilgilenecekler. Oyuncular, rakiplerinizi yenmek ve yolunuza çıkan gizemleri çözmek için Jedi antrenmanını zekice kullanırken, güçlü ve zayıf yönleri belirlemek için düşmanlara stratejik olarak yaklaşmaları gerekecektir.

Star Wars hayranları, ikonik yerleri, silahları, teçhizatı ve düşmanları tanıyacak ve aynı zamanda Star Wars'taki yeni karakterleri, yerleri, yaratıkları, droidleri ve rakipleri tanıtacak. Bu otantik Yıldız Savaşları hikayesinin bir parçası olarak, taraftarlar yakın zamanda İmparatorluk tarafından ele geçirilen bir galaksiye dalacaklar. Bir Jedi kahramanı tarafından kaçak ele geçirilmiş bir kaçak olarak, imparatorluk Jedi'yi tamamen silmek istediğinde Jedi Düzeni'nin kalıntılarını yeniden inşa etmek için oyuncuların uzun süre tükenmiş bir medeniyetin gizemlerini araştırırken hayatta kalmak için mücadele etmesi gerekecek.


TEMEL ÖZELLİKLER

    Sinematik, Sürükleyici Mücadele - Jedi: Fallen Order, içinde duran engellerin üstesinden gelmek için kullanman gereken güçlü Kuvvet yetenekleri paketi ile ortaklaşan yenilikçi ışın kılıcı savaş sistemi - çarpıcı, evlatlık, kaçmak - aracılığıyla Jedi olma fantezini sunuyor yol. Bu dövüş sistemi sezgiseldir, ancak maceranız boyunca yeni güçler ve yetenekler kazandıkça nüanslarını tamamen geliştirmek için eğitim ve pratik alır.

    Yeni bir Jedi Hikayesi Başlıyor - İmparatorluktan kaçan eski bir Padawan olarak, İmparatorluk Müfettişleri Jedi Düzenini canlandırma planınızı keşfetmeden önce eğitiminizi tamamlamanız gerekir. Candan bir pilot ve korkusuz bir droid olan eski bir Jedi Knight'ın yardımıyla, hikayenin güdümlü bir serüveninde İmparatorluğun kötü muamelelerinden kaçmalısınız. Savaş, keşif ve bulmaca çözme odaklı çeşitli zorlukları araştırın ve üstesinden gelin.

    Galaksiyi Bekliyor - Eski ormanlar, rüzgârlı kaya yüzleri ve perili ormanlar, Jedi: Fallen Order'ta keşfedilecek eşsiz biyomlardır, bir sonraki ne zaman ve nereye gideceğinize karar verme özgürlüğü. Yeni güçlerin ve yeteneklerin kilidini açtıkça, fırsatları yeni yollarla yeniden gezinmek için fırsatlar açılır; Keşfetme şeklinizi artırmak için Gücü kullanmak. Bununla birlikte, hızlı bir şekilde hareket edin, çünkü İmparatorluk Jedi Emri'nin tüm kalıntılarını yok etmek için her adımınızı aktif olarak avlıyor.



YILDIZ SAVAŞI JEDİ:

Oyunun ardındaki hikayeyi Star Wars Jedi: Fallen Order Deluxe Edition ile alın:

    BD-1 için kozmetik cilt
    Stinger Mantis için kozmetik cilt
    Dijital sanat kitabı
    "Director's Cut" oyunun yapımından 90 dakikadan fazla bir sürenin yer aldığı sahne arkası videolar

STAR WARS Jedi: Fallen Order™ Gereksinimleri Minimum 








  • İşletim Sistemi

  • 64-bit Windows 7/8.1/10





  • İşlemci

  • AMD FX-6100/Intel i3-3220 or Equivalent





  • Bellek

  • 8 GB RAM





  • Ekran Kartı

  • AMD Radeon HD 7750, NVIDIA GeForce GTX 650 or Equivalent





  • Depolama

  • 55 GB kullanılabilir alan




    © Oyun Sistem Gereksinimleri | Powered by Blogger