This Land Is My Land Gereksinimleri

This Land Is My Land Gereksinimleri
This Land Is My Land Gereksinimleri






This Land Is My Land

This Land Is My Land Oyun Konusu  

Sınırları bir Kızılderili kabilesi şefi olarak deneyimleyin ve yerleşimcilerin başlangıcına direnin. Hikâyenizi yaptığınız kararlarla tanımlarken, düşman insanlarla ve hayvanlarla dolu engin dünyayı keşfedin. Hayatta kalın, avlanın, zanaat kurun, kabileleri topraklarınızı geri almaya yönlendirin.

Sınırları bir Kızılderili kabilesi şefi olarak deneyimleyin ve yerleşimcilerin başlangıcına direnin. Hikayenizi yaptığınız kararlarla tanımlarken, düşmanca insanlarla ve hayvanlarla dolu geniş 100 mi2'lik dünyayı keşfedin. Hayatta kalın, avlanın, zanaat kurun, kabileleri topraklarınızı geri almaya yönlendirin.

Dünya Ayarı

Yolculuğunuza, halkınızın topraklarını geri almaya ayarlanmış küçük bir Kızılderili kabilesinin şefi olarak başlarsınız. Yerleşimciler hızla genişliyor ve tüm dirence çarpıyor. Yerli Amerikalıların kalıntıları çekincelerde ikamet ederken, sadece bir kaçı hala düşmana direniyor. Halkınızı her şeye karşı yönlendirmek, yerleşimcilerin genişlemesinden kurtulmak, kabileleri birleştirmek ve misilleme yapmak durumundasınız.

Savaşçılar

Bir şef olarak, liderliğinizden ilham alan savaşçılarınız var ve bunlar hayatta kalmanızın bel kemiğini oluşturuyor. Gerekli kaynakları toplamak, yeni kamplara yerleşmek ve hatta düşmanınıza saldırmak için onları gönderebilirsiniz.

Yerleşim ve Genişleme

Düşman kamplarını, mayınları, yerleşim yerlerini ve kaleleri yıkmak için yaklaşımlarınızı seçeceksiniz. Alan düşmanlıktan kurtulduktan sonra, cesur savaşçılarınızı yeni kamplara yerleşmek ve buna göre genişletmek için gönderebilirsiniz. Her adımda sizi topraklarınızı güvenceye almaya daha çok yaklaştıracaksınız.
 
Savaş

Bu Arazi Benim Arazim öncelikle gizli bir oyundur, ancak şef sizsiniz ve düşmanla nasıl savaşmak istediğinize karar veriyorsunuz. Tuzaklar ve korkutmanın yanı sıra bıçaklar, fiyonklar, tabancalar ve tüfekler gibi çeşitli silahları kullanacaksınız.

Dinamik Oyun Değişiklikleri

Oyunun ortamı kararlarına bağlı olarak dinamik olarak değişiyor. Yaptığınız her eylemin dünya üzerinde bir etkisi olacak. Coğrafya aynı kalır ancak devriyeler, düşman kampları ve davanıza katılan yeni savaşçıların oranı bile farklı olacaktır. Sonuç olarak, her adım adım benzersiz zorluklarla ve sonuçlarla karşılaşacaksınız.

Karma

Eylemlerin karmasını belirler. Hem pozitif hem de negatif karmanın kendi yararları ve dezavantajları vardır. Oyun tarzınıza bağlı olarak, yolunuzu seçebilirsiniz.

Beceriler ve İlerleme

Arazinizi geri almak, uzun ve zorlu bir süreçtir. Daha fazla işçiliği, savaşı ve ilerlemenize yardımcı olacak diğer seçenekleri açacak becerilerinizi geliştirmek için zaman ayırın.

İşçiliği ve toplama

Siz ve savaşçılarınızın hayatta kalabilmek için kaynak toplamak, silah üretmek ve düşmanla savaşmak için araçlara ihtiyacınız var. Çeşitli kaynaklar ayrıca kamplarınızı yükseltmenize ve genişletmenize yardımcı olacak ve bu da daha fazla savaşçı barındırmanıza yardımcı olacaktır.

Avlanma ve evcilleştirme

Atlar savaş ve ulaşım için şarttır. Vahşi atları evcilleştirebilir ve kurtlar, yaban domuzları ve ayılar gibi hayvanları kaynaklar için avlayabilirsiniz.

Takas ve Ticaret

Herkes senin düşmanın değil; hala, doğru fiyat karşılığında sizinle takas etmeye ve takas etmeye açık olan bazı insanlar var.

This Land Is My Land Gereksinimleri Minimum 








  • İşletim Sistemi

  • Windows 7





  • İşlemci

  • Intel Core i5 2.8Ghz or AMD equivalent





  • Bellek

  • 8 GB RAM





  • Ekran Kartı

  • Geforce GTX 950 or AMD equivalent





  • Depolama

  • 12 GB kullanılabilir alan




    © Oyun Sistem Gereksinimleri | Powered by Blogger