Red Dead Redemption 2 Gereksinimleri



Red Dead Redemption 2 Gereksinimleri
Red Dead Redemption 2 Gereksinimleri

VİDEO




Red Dead Redemption 2

Red Dead Redemption 2 Oyun Konusu  


Rockstar Games'in, konsol platformlarında en yüksek puanı alan açık dünya destanı Red Dead Redemption 2, şimdi yeni Story Mode içeriği, görsel geliştirmeler ve diğer güzellikleri olan PC'de.
Amerika, 1899. Vahşi batı dönemi artık sona ermiştir. Blackwater'daki soygun girişimleri ters gittiğinden, Artur Morgan ve Van der Linde kaçmaya başladı. Acımasız federal ajanların ve ülkenin en iyi ödül avcılarının peşinde olan çete üyeleri soygundan kurtulmalı, Amerika'nın zorlu ülkelerini geçmek için yağma ve mücadele etmelidir. Süreçte, iç çatışmalar derinleşiyor ve çete dağılmanın eşiğindeyken, Artur zor bir seçimle karşı karşıya kalıyor: kendisini yükselten çeteye sadık kalabilecek mi yoksa kendi ideallerini mi takip edecek?

Red Dead Redemption 2 PC sürümü daha derin ve daha gerçekçi bir deneyim sunuyor ve yeni grafikler ve teknik geliştirmeler, PC platformunun teknik yeteneklerinden tam anlamıyla faydalanmak ve bu geniş açık dünyanın her köşesine canlılık kazandırmak için kullanıyor. Bu teknik gelişmeler arasında, genel ve ortam aydınlatması, gündüz / gece ışığı / gölgesi ve derinliğini ve derinliğini arttırmak için geliştirilmiş, tüm mesafelerde daha iyi yansıma ve daha yüksek çözünürlükte gölgeleme, bitki ve hayvanlara daha yoğun gerçekçilik sağlayan mozaik ağaç dokuları ve iyileştirilmiş çim ve hayvan dokuları sayılabilir. . .

Red Dead Redemption 2 PC sürümü de HDR desteği sunuyor. Bu, mükemmel görüntülemeyi, çoklu ekran kurulumunu, geniş ekran yapılandırmalarını ve 4K ve daha yüksek ekranlarda daha yüksek kare hızlarını mümkün kılar.

Red Dead Redemption 2 PC sürümü, bu teknik gelişmelerin yanı sıra Ek Story Mode içeriğini de beraberinde getiriyor. Bounty Hunt Misyonları, Gang Barınakları, Silahlar ve diğer eşyalara ek olarak, Red Dead Online'ın yaşayan ve paylaşılan dünyasına ücretsiz erişim de vardır. Bu dünya Frontier Pursuits'e, Bounty Hunter, Merchant ve Collector rolleri gibi yeni içeriğe ve yeni içeriğe erişim sağlayarak mükemmel bir Çevrimiçi deneyim sunar.

Red Dead Redemption 2 PC sürümü, çok beğenilen ve 175'ten fazla Yılın Oyun Ödülleri ile 250'den fazla mükemmel inceleme kazanan bu epik oyunu tecrübe etmenin en eksiksiz ve mükemmel yoludur.

Giriş, Rockstar Games Launcher ve Rockstar Games Social Club (13+, değişebilir) kurulum, aktivasyon ve çevrimiçi oyun için gereklidir; Aktivasyon, çevrimiçi oyun ve periyodik yetki doğrulama için gerekli internet bağlantısı; Rockstar Games Launcher, DirectX, Microsoft Visual C ++ 2015-2019 Yeniden Dağıtılabilir Kodları (x64), Chromium Embedded Framework, Rockstar Games Social Club Framework ve yetkilendirme, dijital haklar yönetimi, lisans doğrulama, destek, sistemler için bazı donanım özelliklerini tanıyan kimlik, ve dahası. Doğrulama yazılımı kurulumu gereklidir.

İnternet bağlantısı ve Rockstar Games Launcher gerekli; bir satın alma işlemi için yalnızca bir Rockstar Games Social Club hesabına (13+, değişebilir) kayıt olabilir; bir Rockstar Games Social Club hesabı için aynı anda tek bir PC oturumu açılabilir; satın alınan ürün devredilemez; Rockstar Games Social Club hesabı devredilemez.

İndirilebilir içerik ve program değişiklikleri, bu oyunun sistem gereksinimlerini zaman içerisinde değiştirebilir. Mevcut uyumluluk bilgisi için lütfen donanım üreticinizin teknik özelliklerine ve www.rockstargames.com/support adresine bakın. Mobil yonga setleri ve AGP grafik kartları ile entegre oyunla uyumlu olmayabilir. Burada listelenmeyen özellikler oyun yayıncısı tarafından desteklenmiyor olabilir.

Red Dead Redemption 2 Gereksinimleri Minimum 








  • İşletim Sistemi

  • Windows 7 - Service Pack 1 (6.1.7601)





  • İşlemci

  • Intel® Core™ i5-2500K / AMD FX-6300





  • Bellek

  • 8 GB RAM





  • Ekran Kartı

  • Nvidia GeForce GTX 770 2GB / AMD Radeon R9 280 3GB





  • Depolama

  • 150 GB kullanılabilir alan




    © Oyun Sistem Gereksinimleri | Powered by Blogger