Halo: The Master Chief Collection Gereksinimleri

Halo: The Master Chief Collection Gereksinimleri
Halo: The Master Chief Collection Gereksinimleri

VİDEO




Halo: The Master Chief Collection

Halo: The Master Chief Collection Oyun Konusu  

İlk defa, konsol oyunlarını sonsuza dek değiştiren seri, bir epik deneyimde altı gişe rekorları kıran oyunlarla PC'ye geliyor. Bu paket, zamanla teslim edilecek koleksiyondaki tüm başlıkları içerir, şimdi Halo ile başlar: 2020'de Halo 4 ile sonlanır.
Oyun özellikleri

    PC Ayarları / Optimizasyonu: Halo: Master Chief Collection, fare ve klavye desteği, yerel PC özellikleri, 4K UHD ve en az 60 FPS ** ile PC için optimize edilmiştir. Koleksiyondaki birçok oyun, ultrawide desteği, kapaksız kare hızı, adaptif senkronizasyon desteği, FOV özelleştirme ve daha fazlası gibi diğer ayar seçeneklerini içerecek.
    Kampanya: Halo: Reach, Halo: Evrimleştirilmiş Yıldönümü, Halo 2: Yıldönümü, Halo 3, Halo 3: ODST Kampanyası ve Halo 4 ile Mücadele, Master Chief Collection, oyunculara epik destan boyunca kendi heyecan verici yolculuklarını sunuyor. Halo'daki Noble Six'in cesareti ile başlayarak: Halo 4'te yeni bir düşmanın yükselişine erişip sona erecek oyunlar, kurgusal hikaye sırasına göre başlayacak. Tamamlandığında, Usta Şefinin efsanesi toplam 67 kampanya görevi yapacak.
    Multiplayer: The Master Chief Collection'da yayınlanan her oyun kendi multiplayer haritalarını, modlarını ve oyun tiplerini getiriyor. Tamamlandığında, koleksiyon 120'den fazla çoklu harita ile bugüne kadarki en çeşitli ve geniş Halo çok oyunculu deneyimine sahip olacak.
    Halo Insider Programı: Halo Insider Programı, Halo hayranlarının ve topluluk üyelerinin, oyunlarımızı, ürünlerimizi ve hizmetlerimizi geliştirmek için 343 Endüstri ile ortak olmasının en iyi yoludur. Halo Insiders, devam eden Halo bültenlerinin halka açık uçuşlarına katılma ve geliştirme ekibine geri bildirim sağlama fırsatlarına sahip olabilir. Halo Insider ol ve önümüzdeki yıl Master Chief Collection'ın geri kalanını PC'ye getirme yolculuğunda bize katıl.


Spartan Kariyerinize bugün ikonik Halo: Reach ile başlayın. Saygıdeğer kampanyayı ve gezegen için en önemli savaşı tekrar yaşayın Asil takım insanlığın son kalesini kurtarmak için savaşırken Reach. Nesil tanımlayıcı oyuncu özelleştirmesi, unutulmaz haritalar ve Firefight gibi klasik oyun modları ile efsanevi çok oyunculu deneyimlerin tadını çıkarın; Sürekli artan zorluklarla konuşarak sonsuz düşman dalgalarına karşı hayatta kalmak için tek başına veya takım arkadaşlarıyla savaş.


** Performans ölçümlerini elde etmek için minimum donanım özellikleri hakkında rehberlik için sistem gereksinimlerine bakın.

Halo: The Master Chief Collection Gereksinimleri Minimum 








  • İşletim Sistemi

  • Windows 7





  • İşlemci

  • AMD Phenom II X4 960T ; Intel i3550





  • Bellek

  • ***





  • Ekran Kartı

  • AMD HD 6850 ; NVIDIA GeForce GTS 450





  • Depolama

  • 20 GB kullanılabilir alan



    © Oyun Sistem Gereksinimleri | Powered by Blogger