Ultimate Fishing Simulator VR Gereksinimleri



Ultimate Fishing Simulator VR Gereksinimleri
Ultimate Fishing Simulator VR Gereksinimleri

VİDEO




Ultimate Fishing Simulator VR

Ultimate Fishing Simulator VR Oyun Konusu  


Uyarı! Ultimate Fishing Simulator'da balıklar deli gibi ısırıyorlar. Asla uyumayacağınızı garanti ediyoruz.

Ultimate Fishing Simulator, dünyanın çeşitli yerlerinde çeşitli tekniklerin kullanılmasına izin veren kapsamlı bir balıkçılık simülatörüdür ve en önemlisi, bunun için İnternet ile kalıcı bir bağlantıya ihtiyacınız yoktur.



Bilgisayarın önünde balık almak ve uykuya dalmak için beklemekten sıkılırsanız, bu kötü bir oyun oynadığınız anlamına gelir! Ultimate Fishing Simulator'da bu asla olmayacak. Uygun ekipmanı seçin ve yemleyin, çizginizi alın ve bir ısırık bekleyin. Başarı garantilidir.



Geleneksel balıkçılık tekniklerine ek olarak, Ultimate Fishing Simulator'da buz balıkçılığına girebileceğiniz bir kış haritası da bulacaksınız! Mağazada bir burgu alın, uygun bir yer bulun ve bir delik açın. Ama çok küçük değil, böylece balıkları çıkarabilirsiniz.




Ultimate Fishing Simulator'da herkes için bir şeyler olduğu için iki zorluk modu var. Normal Mod, oyunun tüm ihtişamıyla keyfini çıkarmanızı sağlar. Normal modda, oyundaki tüm özellikler dahil edilmiştir. Gerçekçi Mod oyuncudan daha fazla sabır ve verimlilik gerektirir. Balıklar daha az ısırır ve daha uzun savaşırlar. Bu moddaki oyun özelliklerinden bazıları, su altı kamera gibi devre dışıdır.



Her balıkçı, kupalarına hayran olmayı sever. Bazıları balıklarını, diğerlerini serbest bırakır ve duvarlarına asar. Ultimate Fishing Simulator'da aynısını yapabilirsiniz! Yakaladığınız balıklarla ne yapmak istediğinize kendiniz karar verin. Satmak? Serbest bırakmak? Şey? Seçim senin.



Oyunda mevcut haritalar sizi sıkarsa, kendinizinkini oluşturabilirsiniz. Yaratıcı olun ve dahili seviye editörü sayesinde diğer oyuncuları paylaşabileceğiniz kendi hayal balıkçılığınızı kurun. En sevdiğiniz aile balıkçılık alanında arkadaşlarınızla balık avlamanın tadını çıkarın. Daha ne isteyebilirsin?




Herkes, parametreleri ve görünümü ile rekabetten çok farklı olan marka ekipmanlarını kullanmayı sever. SAKURA ekipmanı lisansına sahip tek balıkçılık oyunuyuz (SERT S.A.S.). Bizim oyunumuzda onların çubuklarını, makaralarını, yemlerini ve çizgilerini bulacaksınız. Her öğe ayrıntılı olarak haritalandı ve oyuna eklendi.



* Oyunu çok oyunculu modda oynamak için İnternet bağlantısı gerekir.

Ultimate Fishing Simulator VR Gereksinimleri Minimum 








  • İşletim Sistemi

  • Windows 7/8/8.1/10 (x64 x86)





  • İşlemci

  • Intel Core i5-4590 (AMD FX 8350)





  • Bellek

  • 4 GB RAM





  • Ekran Kartı

  • NVIDIA GTX 970 or equivalent





  • Depolama

  • 12 GB kullanılabilir alan




    © Oyun Sistem Gereksinimleri | Powered by Blogger