Blackthorn Arena Sistem Gereksinimleri

Blackthorn Arena Sistem Gereksinimleri
Blackthorn Arena Sistem Gereksinimleri

VİDEO

Blackthorn Arena

Blackthorn Arena Oyun Konusu  

1) Gladyatörünüzü Birleştirin

Köleler satın al ve onları gladyatörlere eğit. Özelliklerini, yeteneklerini, yeteneklerini yönetmeniz ve karşılayabileceğiniz en iyi zırh ve silahlarla donatmanız gerekir. Bazıları mürettebatınız için aşçılar, şifacılar, tatbikatçılar, demirciler vb. Gibi yardımcı olma kapasitesi sergileyebilir.

2) Şanını Al

Gladyatörlerinizi 10'dan fazla farklı alanda savaşmaya gönderin veya Freelands'deki her türlü keşif ve yağmalamaya gönderin. Diğer gladyatörleri ve 30'dan fazla canavar türünü yenin. Diğer arenaların şampiyonlarına meydan oku ve pozisyonlarını ele geçir. Şampiyonlarınızı yaratın ve dünyanın en güçlü arena ustası olun.

3) Arena'nızı Yönetin

Yönetmek için bir arenanız olduğunu unutmayın! Gladyatörleriniz diğer arenalarda savaş kazandıkça, ödül olarak ve itibar kazanacaksınız. Para, gerektiğinde kuruluşunuz için yeni köleler, daha iyi ekipman ve yükseltmeler satın alabilir. Paranızı akıllıca kullanın çünkü bir arena koşarken her şey ona bağlıdır. İtibar da önemlidir, çünkü bir oyunu tutarken yüksek bir dereceye sahip olmak size önemli bir gelir sağlayacaktır.
ana

Özellikler


1) Tüm gladyatörler Yaşayan İnsanlar

Tüm gladyatörler oyunun dünyasında dinamik olarak bulunurlar - sadece size bağlı olanlar değil, aynı zamanda diğer Arenalardaki gladyatörler veya diğer ustalara ait olanlar. NPC gladyatörleri her gün tüm dünyada farklı yarışmalara katılacaklar. Tıpkı gladyatörlerinizin yaptığı gibi ölebilir, yaralanabilir veya güçlenebilirler. Diğer gladyatörleri her yenilgiye uğratırken, hayatlarını kurtarabilir veya onları idam edebilirsin. Gladyatörleri yedeklerseniz, gelecekteki çatışmalarda tekrar karşılaşabilirsiniz.

2) Rpg Karakter Geliştirme

Blackthorn Arena, oyunculara cRPG karakter geliştirme sistemi sunuyor. 6 ana özellik, 6 silah türü, 8 benzersiz tür arasından seçim yapın ve benzersiz bir savaşçı oluşturmak için 100'den fazla savaş becerisini birleştirin. Sınıf yok, kendi sınıfını oluştur! Savaşçılarınız da gladyatör kariyeri boyunca çeşitli özellikler kazanacaklar. Bazılarının yarışmalar üzerinde güçlü bir etkisi olabilir.

3) Çeşitli Ekipmanlar

Gladyatörünüzü sadece savaş etkinliği için değil, aynı zamanda estetik için de 200'den fazla zırh ve silahla donatın! Her zırh seti benzersiz bir görünüme sahiptir ve oyunun gelişmiş avatar sistemine yansıtılacaktır. Aynı zamanda, efsanevi kaliteli silahlar ve dişliler oyuncuların keşfetmesini ve elde etmesini bekliyor.

4) Bol Olaylar ve Yan Görevler

Bir arena ustası olarak, her gün birkaç etkinlikle uğraşmalısınız. Bazıları fırsat olabilirken bazıları felaket olabilir. Böylece her türlü acil durumla başa çıkmak da bir arenada görev almanın önemli ve kaçınılmaz bir deneyimi haline gelir. Bu arada, oyunda çok sayıda yan görev var. Oyuncular onları tetikleyebilir ve karavanların soyulması, zindanların keşfi, canavar avı ve diğer birçok görev gibi görevlere katılmaları için gladyatörler gönderebilir!

5) Venationes tutun! (canavar gösterisi)

Oyuncular gladyatörleri çeşitli keşif alanlarına gönderebilir, güçlü ve nadir fantezi yaratıklarını keşfedebilir, yenebilir veya yakalayabilir ve bunları Venationes'a ev sahipliği yapmanın finali olarak arenalarına koyabilirler.

6) Çeşitli Farklı Arena Kuralları

Arenalar arasındaki savaş sadece 1v1, 2v2, 3v3 veya 4v4 ile sınırlı değil. Aynı zamanda, venationes, sergi, tag fight, taht mücadelesi ve oyuncuların yeteneklerine meydan okumak için turnuva gibi farklı savaş modları vardır.

7) Güçlü Rakipler ve Meydan Okuyucular

Farklı arenalardan gelen güçlü rakipler oyuncuların arenasına her an meydan okuyacak! Şanını savunmak ya da gücünü korumak için durumu yargılamak mı? Nitelikli bir arena ustası olarak doğru ve uygun kararlar vermek gerekli bir beceridir.

8) Taktik Duraklama ile Gerçek Zamanlı Savaş

Oyunun dövüşü gerçek zamanlı olarak yapılır, ancak bir komut vermek, karakterler arasında geçiş yapmak veya diğer birkaç eylemi uygulamak için istediğiniz zaman duraklatabilirsiniz.

9) Özelleştirilebilir muharebe AI ve değiştirilebilir savaş modu

Kavgalar sırasında, aynı anda sadece bir gladyatöre komuta edebilirsiniz. Geri kalanı otomatik olarak savaşacak. Ancak, gladyatörlerinizin savaş AI'sını her zaman düzenleyebilir, böylece uygun gördüğünüz farklı durumlara yanıt verirler. Ayrıca, oyuncu dövüş sırasında herhangi bir zamanda otomatik savaş veya manuel savaş arasında geçiş yapabilir.

10) Acımasız ve Zorlu gladyatör Kariyer

Bir gladyatörün kariyeri acımasız ve kanlıdır. Gladyatörleriniz, örneğin, savaşlar sırasında moral bozukluğu nedeniyle kendilerini kontrolünü tamamen kaybedebilirler. Ve sonuç olarak, gladyatörlerinizin yenildiklerinde kalıcı olarak ölebileceklerini unutmayın! Öyleyse hayatlarını sevin, ama onlara aşırı bağlanma.

Yetişkin İçerik Açıklaması

Geliştiriciler içeriği şu şekilde tarif ediyorlar:

Bu Oyun, savaş / dövüş aşamasında bazı kanlı ve şiddetli içerikler içeriyor. Aynı zamanda, işkence odası adı verilen ve fiziksel işkence sahnelerine sahip olabilecek bir yer içerir, ancak ne cinsel ne de aşırı (alkol kötüye kullanımı gibi) dahil değildir. Oyunumuz bazı karakterler için hafif çıplak bir görünüme sahip (çoğunlukla düşük seviye köleler)

Blackthorn Arena Gereksinimleri Minimum 




  • 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: Windows 7/8/10 (64 bits)
  • İşlemci: Intel Core i5-3450 (3.1 GHz) / AMD FX-6300 X6 (3.5 GHz)
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Ekran Kartı: 2 GB, GeForce GTX 660/Radeon HD 7870
  • Depolama: 25 GB kullanılabilir alan
  • Ses Kartı: N/A




© Oyun Sistem Gereksinimleri | Powered by Blogger