Deep Rock Galactic Sistem Gereksinimleri

Deep Rock Galactic Sistem Gereksinimleri
Deep Rock Galactic Sistem Gereksinimleri


Deep Rock Galactic

Deep Rock Galactic Oyun Konusu  

STANDART SÜRÜM
Standart sürüm, Deep Rock Galactic'in temel sürümüdür, başka bir şey değil, daha az.

DELÜKS VERSİYON
Temel oyunu ve her iki fırlatma günü Kozmetik Paketini de içerir: KOYU GELECEK ve MEGACORP - en son taktikol modalarında cücelerinizi, silahlarınızı ve kişisel drone Bosco'yu ortaya çıkarın!

DÜZGÜN LEGACY
Tam paket - temel oyun, hem lansman günü Kozmetik Paketleri, Destekçi Paketi hem de tam oyun müziği iki cilde bölünür.

Deep Rock Galactic sert uzay Cücelerinin, %100 yok edilebilir çevrelerin, yöntemsel oluşturulmuş mağaraların ve uzaylı canavarlardan sonsuz sürülerin olduğu bir co-op birinci bilim kurgu FPS oyunudur.
1-4 oyunculu Co-Op
Kazmak, keşfetmek ve ölümcül düşman sürüleri ve değerli kaynaklarla dolu dev bir mağara sisteminde mücadele etmek için takım olarak çalış. Eğer galaksideki en saldırgan mağara sistemlerinde hayatta kalmak istiyorsan takım arkadaşlarına güvenmen gerekecek!
4 Özel Sınıf
İş için doğru sınıfı seç. Nişancı olarak düşmanlarını biç, İzci olarak keşif yap ve mağaraları aydınlat, Sondajcı olarak sert kayaları del ya da Mühendis olarak savunma yapıları ve kuleler ile takıma destek ol.
Tamamıyla Yok Edilebilir Çevrele
Hedefine ulaşmak için çevrendeki her şeyi yok et. Belirlenmiş bir yol yok, yani görevi kendi yönteminle bitirebilirsin. Amacına doğru dümdüz kaz ya da çevreni keşfetmek için karmaşık yollardan bir ağ yap -- seçim senin. Ama dikkatli ilerle, bir uzaylı sürüsüne hazırlıksız şekilde yakalanmak istemezsin!
Yöntemsel Olarak Oluşturulmuş Mağara Ağı
Savaşılacak düşmanlar ve toplanacak zenginliklerle dolu, yöntemsel olarak oluşturulmuş mağara sistemlerinden oluşan bir ağı keşfet. Her zaman keşfedilecek yeni şeyler bulunur ve hiçbir oynayış birbirine benzemez.
İleri Teknoloji Aletler ve Silahlar
Cüceler işi tamamlamak için neler gerektiğini bilir. Bu da bulunan en güçlü silahlar ve en gelişmiş aletler demektir - alev makineleri, gatling silahları, taşınabilir platformlu bomba atarlar ve çok çok daha fazlası.
Yolunu Aydınlat
Yeraltı mağaraları karanlık ve dehşet doludur. Eğer bu zifiri karanlık mağaraları aydınlatmak istiyorsan kendi ışığını getirmelisin.

Yetişkin İçerik Açıklaması

Geliştiriciler içeriği şu şekilde tarif ediyorlar:

Violence, Use of Alcohol, Strong Language

Deep Rock Galactic Gereksinimleri Minimum 




  • 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: Windows 7 64 Bit
  • İşlemci: 2.4 GHz Dual Core
  • Bellek: 6 GB RAM
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 460 or AMD Radeon HD 5770 /w 1GB VRAM
  • DirectX: Sürüm 11
  • Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
  • Depolama: 3 GB kullanılabilir alan




© Oyun Sistem Gereksinimleri | Powered by Blogger