Last Oasis Gereksinimler

Last Oasis Gereksinimler
Last Oasis Gereksinimler



Last Oasis

Last Oasis Oyun Konusu  

Son Vaha Göçebe Hayatta Kalma MMO'sudur. Dünya dönmeyi durdurdu ve son insan kurtulanların devasa bir Açık Dünyada kavurucu Güneş'i geçmesi gerekiyor.



Dünyayı yürüdüğünüzde gezdirin: Theo Jansen’in inanılmaz iplikçiklerinden ilham alan ahşap, rüzgarla çalışan bir makine. Yürüteçler seyahat, ulaşım, hasat ve dövüş için uyarlanabilen mobil üslerdir. Yürüteçinizi çok sayıda yapı, ek ve yükseltme ile ihtiyaçlarınıza uyacak şekilde kişiselleştirin!



Güneş batıdaki toprağı yakar ve onu toza çevirir. Yıkıcı güneşin önünde kalmak için, göçebeler, dünyanın uzun süre geçilemeyecek buzda donmuş olduğu doğu ufkunda yavaşça ortaya çıkan yeni bölgeleri keşfetmelidir.



Bir felaket olayı Dünya'nın dönüşünü durdurduktan sonra, gezegen iki aşırı ve ölümcül ortama ayrıldı. Gezegenin sadece yanan ve dondurucu yarımları arasındaki dar bir bölge hayatı destekleyebilir. Gezegen güneşin etrafında dolanırken bu bölge hareket eder ve tüm canlılar hayatta kalmak için onunla göç etmelidir. Hareket etmeye devam etmek için, insanlığın kalıntıları göçebe makineler ve Flotilla adı verilen yürüyen bir şehir inşa etti.



Dünyanın geri kalanını sömürerek hayatta kalın: bir su kaynağı bulun, vahşi yaratıkları avlayın, korsanları savuşturun, akıllara durgunluk veren Vitaminler hazırlayın ve gizli yürüteç teknolojilerini ortaya çıkarın. Rüzgârın gücünü kullanmak için otonom makineler oluşturun. Düzensiz göçebe bir tüccardan paralı bir kral, filo komutanı veya efsanevi açıdan zengin bir tüccarın tepelerine tırmanın.



Bulunan vahalar arasında uzanan ticaret ağları vardır. Bu küresel, oyuncu güdümlü ekonomide, akıllı ve hızlı tüccarlar büyük kar elde etmek için arz ve talepten yararlanabilirler. Diğer göçebeler nadir ve son derece yerelleştirilmiş kaynaklar üretmeyi veya avlamayı tercih edebilirler. Yine de, potansiyel rakipleri önce düşünmek her zaman akıllıca olacaktır. Başka bir klanın operasyonunu tehdit edin ve onların bir sonraki hedefi olabilirsiniz.



Büyük, açık dünya, her biri 100km2'nin üzerinde birbirine bağlı birçok vahadan oluşur. Potansiyel olarak binlerce vaha aynı anda mevcuttur - sayı, otomatik olarak oynatıcı tabanının boyutuna uyacak şekilde ayarlanır. Sınırlı kaynaklarını yağmalarken yeni ve benzersiz biyomlar ortaya çıkarmak için onları keşfedin. Bazı göçebeler sularını doldurmak için çukurlaşabilirler. Diğerleri bir süre yerleşecek, ama sonuçta herkes tecavüze uğrayan güneşten kaçmak için doğuya gidecek.



Çorak Toprak, dünyadaki son yaşanabilir vahalar arasında oturan güvenli, açık bir çöl gerginliğidir. Bitişik vahalara seyahat etmek veya yürüdüğünüzü gizlemek ve tüm eşyalarınızla güvenli bir şekilde oturmak için bir yer olarak kullanılabilir.



Last Oasis, dinamik, beceri tabanlı yönlü yakın dövüş savaşına sahiptir. Göçebeler silahlarını hem tek hem de iki elli kılıç, mızrak, balta ve dörtte üçü arasından seçebilirler. Menzilli dövüşü tercih ederseniz, walker'ınızı balistalar, saçma silahlar, tekrarlayıcılar ve hatta dev sapanlarla özelleştirebilirsiniz. Birinde uzmanlaşın veya hepsinde ustalaşmaya çalışarak çok yönlü bir savaşçı olun.



Kendinizi düşmanca göçebelerden ve vahşi yaşamdan korumak için taşınabilir üsler veya daha kalıcı tahkimatlar inşa edin. Taş duvarlar üstün savunma sağlarken, daha hafif ahşap yapılar büyük yürüyüşçülere yerleştirilebilir ve yeniden yerleştirilebilir.



Bireyler ve küçük oyuncu grupları başarılı olmak için klanlar kadar fırsatlara sahiptir. Klanlar bölgeleri kontrol edebilir ve ekonomiyi yönetebilir, ancak kurnaz tüccarlar, yetenekli paralı askerler, çevik avcılar ve korsanlar, solo oyuna daha uygun nişler bulacaklar. Yalnız oyun her zaman geçerli bir oyun stili olsa da, sesli sohbet gibi sosyal özellikler yeni arkadaşlarla tanışmayı ve en büyük yaratıklardan bazılarını öldürmek için takım oluşturmayı kolaylaştırır.



Klanınızı politik ve ekonomik bir güce dönüştürün. Bir bölgeyi kontrol edin ve gezici göçebeler tarafından toplanan yerel kaynaklarla ödüllendirin. Gelirinizi korumak için ittifaklar yapın, çünkü savaş her zaman köşede. Düşman klanları kontrolünüze meydan okuyacak ve inşa ettiğiniz her şeyi ortadan kaldırmakla tehdit edecek.



Dikey harekete hakim olun. Her göçebe bir kancaya sahiptir; neredeyse her oyun tarzına uyarlanabilen bir araçtır. Her şey yeteneğinizle ilgili: bazıları en küçük kayalara tırmanma mücadelesi verirken, diğerleri en hızlı Walkers'ı geride bırakan ormanlarda sallanıyor.



"Uzun Olanlar" olarak adlandırılan bu gezici yaratıklar, göçebelerin karşılaşacağı en büyük tehditlerdir. Solucanlar yırtıcı. Canavar bir yürüteç üzerinde durduğunda, diğer her şeyin görüşünü kaybeder. Solucanı yenmek için deneyimli göçebe avcıların bir araya gelmesi gerekir. Topraklarına az hazırlıklı girmek belirli ölüm anlamına gelir. Avcılar başarılı olursa, birkaç varil fermente kaktüslere dokunmaları için bir nedenleri olacaktır. Tüm mürettebatını zengin ve güçlü hale getirmek için yeterli olan en nadir ve en çok aranan kaynaklardan bazılarını ellerine aldılar.

Last Oasis Gereksinimleri Minimum 





  • 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: Windows 7, Windows 8.1, Windows 10 (64bit versions only)
  • İşlemci: Intel Core i5-2400
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Ekran Kartı: NVIDIA GTX 770, AMD Radeon HD 7870
  • DirectX: Sürüm 11
  • Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
  • Depolama: 40 GB kullanılabilir alan




© Oyun Sistem Gereksinimleri | Powered by Blogger