Rakion Chaos Force Gereksinimler

Rakion Chaos Force Gereksinimler
Rakion Chaos Force Gereksinimler


Rakion Chaos Force

Rakion Chaos Force Oyun Konusu  

Keskin bir silahla rakiple karşı karşıya
Rakion, öngörülemeyen bir savaşta düşmanlarınızla yüzleşmenin heyecanını ve yoğunluğunu sunar. Kendinizi, rakiplerinizi yere atacak güçlü bash saldırıları ve kombolarla savaşırken bulacaksınız.
Düşmanın hareketini analiz edin ve bir sonraki hareketi tahmin edin. Zayıf noktalarını okuyarak ve doğru zamanda vurarak diğer oyuncuları zekâya uğratmanın memnuniyetini hissedin. Farklı saldırıları birleştirin veya güçlü bir darbe alın; ancak dikkatli olun, bunu yaparken kendinizi maruz kalma riski, savaşın gidişatını geri alabilir.
Oyun birçok farklı koruma ve yakalama teknikleri sağlar. Çeşitli kombinasyonları kullanarak, düşmanlarınızı havaya döndürecek ve size silahlarınızla onları parçalama fırsatı verecek güçlü av saldırıları kullanabilirsiniz.

Yalnız değilsin.
Size, parçalanmış eski bir küreden toplanan gizemli bir büyü gücü kaynağı olan Hücre Sistemini getiriyoruz.
Oyuncular, yanlarında savaşmak için Hücre Puanları (CP) ile yaratıkları çağırabilir ve maçlarda elde edilebilir. Bu rezil yaratıklar sana düşman olarak saldıracak ya da müttefik olarak seni destekleyecek.
Yaratığın gücü sayılara, dayanıklılığa veya temel etkiye dayanabilir. Düşman sayısını aşmak için bir yaratık sürüsü çağırabilirsiniz; hasar alarak sizi koruyabilecek tek büyük canavarlar veya zemini ateşe veren kısır canavarlar.
Savaştan önce diğer karakterlere veya yaratıklara karşı olsun, yaratıklarınızın baskınlığını düşünmelisiniz.

Dünya sana teslim olana kadar meydan oku.
Takım Savaşı, Ölüm Maçı ve Golem gibi çeşitli oyun modlarını oynayabilirsiniz. Ancak, en büyük gücün her seferinde zaferi garanti etmediğini unutmayın. Karşılaşabileceğiniz düşman, hatta şans ve hatta aldatıcı stratejileri düşünün. Rakion aşamalarında becerilerinizi geliştirirken eşyaları ve yaratıkları toplayın.
Rakion krallıkları her zaman onlara meydan okumayı bekliyor.

Aşamaları
Bazen sayısız savaştan kaçınmak için kendiniz oynamak istersiniz. Rakion'da tek başınıza veya 2 ~ 3 arkadaşınızla oynayabileceğiniz birçok sahne var. Oyuncular savaş tekniklerini eğitebilir ve bulmacaları çeşitli aşamalarda çözebilirler.

Takım Savaşı ve Ölüm Maçı
Takım Savaşlarında rakiplerinizi parçalamak veya bir “Ölüm Maçı” nda hayatta kalmak için diğer oyuncularla takım kurun. Kazanmak veya kaybetmek her zaman tek bir oyuncuya bağlı olmamalıdır. Kırılmaz bir takım oluşturmak için her oyuncu rolünü ve benzersizliğini kullanır.
Ölüm maçında, oyuncular çoğu zaman kendi ayakları üzerinde duracak olan oyuncu olmak için en sert yanlarını gösterirler. Oyuncular sınırlı bir süre içinde bir hedef öldürme sayısı veya daha yüksek öldürme sayısı elde ederek kazanabilirler.

Golem modu
Düşmanın Usta Golemini yok et ve her ne pahasına olursa olsun seninkini koru.
Üçüncüsü, tarafsız Golem efsanevi Altın Kılıcı elinde tutar: son darbeyi veren oyuncuya, düşman golemi öldürme gücü verecek tek silah. Altın Kılıcın taşıyıcısını koruyun ve onunla nişan alın ve onunla geçin.

İleri Sınıf
Maksimum seviyeye ulaşan ve belirli kriterleri karşılayan karakterler, özel görevler yerine getirilerek Advanced Class'a yükseltilebilir. Gelişmiş Sınıf Karakterleri statülerini korur, ancak yepyeni güçlü bir silaha erişir. Gelişmiş Sınıf Karakterleri ile yepyeni bir savaş seviyesi yaşayın.

Eşya-Zanaat, Efsun ve Çözül
Rakion'daki ürünler üretilebilir, büyülenebilir veya çözülebilir. Artık kullanmadığınız öğelerin çözülmesi, diğer gelişmiş öğeleri oluşturmak veya büyülemek için kullanılabilecek malzemeler elde etmenin bir yoludur. Eşyaların hazırlanması veya büyülemesi için malzemeler, öğelerin çözülmesi veya temizleme aşamaları ile elde edilebilir.

Öznitellikler
Karakterlerinizi ve yaratıklarınızı güçlü su, ateş ve rüzgar özellikleriyle aşılayabilirsiniz.
Bu Özellikler bir avantaj veya dezavantaj olarak kullanılabileceğinden, her bir öğenin benzersiz özelliklerini öğrenin ve karşılaştırın. Akıllıca seçin ve Nitelik Taşlarının gücü ile kesin karakter ve yaratık kombinasyonunu oluşturmak için güçlü ve zayıf yönlerinizi dengeleyin.

Rakion Chaos Force Gereksinimleri Minimum 




  • İşletim Sistemi: Window 98,Window ME, Window XP, Window 2000 or higher
  • İşlemci: Pentium III 800Mhz
  • Bellek: 256 MB RAM
  • Ekran Kartı: Geforce 2 MXRADEON 9200
  • Depolama: 1 GB kullanılabilir alan




© Oyun Sistem Gereksinimleri | Powered by Blogger