Half-Life: Alyx Gereksinimler

Half-Life: Alyx Gereksinimler
Half-Life: Alyx Gereksinimler


Half-Life: Alyx

Half-Life: Alyx Oyun Konusu  

Half-Life: Alyx, Valve’ın Half-Life serisine VR geri dönüşüdür. Half-Life ve Half-Life 2 olayları arasında kurulan Kombine olarak bilinen kısır bir uzaylı ırkına karşı imkansız bir dövüşün hikayesi. Alyx Vance olarak oynamak insanlığın tek hayatta kalma şansı.

Half-Life: Alyx, Valve’ın Half-Life serisine VR geri dönüşüdür. Half-Life ve Half-Life 2 olayları arasında kurulan Kombine olarak bilinen kısır bir uzaylı ırkına karşı imkansız bir savaşın hikayesi.

Alyx Vance olarak oynarken, insanlığın hayatta kalma şansı sizsiniz. Kombine’nin Black Mesa olayından bu yana gezegeni kontrol etmesi, yalnızca şehirlerde kalan nüfusu zedelediği için güçlendi. Bunlar arasında dünyanın en büyük bilim adamlarından bazıları var: siz ve babanız Dr.Eli Vance.

Yeni bir direnişin kurucuları olarak, gizli bilimsel etkinliğinize devam ettiniz - eleştirel araştırmalar yapın ve Kombine karşı koyacak kadar cesur olan birkaç insan için paha biçilmez araçlar oluşturun.

Her gün düşmanınız hakkında daha fazla şey öğreniyorsunuz ve her gün bir zayıflık bulmak için çalışıyorsunuz.

VR'DA OYUN HAKKINDA:

Valve’in hepsini başlatan Half-Life evrenine dönüşü, sanal gerçeklik için sıfırdan inşa edildi. VR, Half-Life'ın kalbinde yer alan oyunu etkinleştirmek için tasarlandı.

Kendinizi derin çevresel etkileşimlere, bulmaca çözmeye, dünya keşfine ve iç savaşına bırakın.

İmkansız bir atış yapmak için kırık bir duvarın etrafında ve bir Barnacle altında nişan almak için yalın. İyileştirici bir şırınga ve bazı av tüfeği mermileri bulmak için raflarda dolaşın. Uzaylı arayüzlerini kesmek için araçları manipüle edin. Düşmanı dikkatini dağıtmak için pencereden bir şişe fırlat. Bir Headcrab'ı yüzünüzden sökün ve pencereden dışarı atın.

══════════════════════════════════════════════════ ═════════════
Zaten bir VALVE INDEX kulaklığınız veya kontrol cihazınız var mı?
Half-Life: Alyx'i ücretsiz ve ekstra içerik elde edersiniz.

Oyun Steam'de piyasaya sürülmeden önce Valve Index donanımını satın alan müşteriler, 2020'nin başlarından itibaren benzersiz bonuslara erişebilecekler:

    SteamVR Ev alanınızdaki Half-Life: Alyx ortamlarını keşfedin
    Alyx'in cephaneliğini süslemek için alternatif silah kaplamaları
    Özel Half-Life: Counter-Strike için Alyx temalı içerik: Global Offensive

══════════════════════════════════════════════════ ═════════════

Topluluk tarafından oluşturulan ortamlar

Yeni ortamlar oluşturmak için bir dizi Kaynak 2 aracı oyunla birlikte gönderilecek ve böylece herhangi bir oyuncu topluluğun tadını çıkarmak için yeni ortamlar oluşturup katkıda bulunabilecektir. Valve’in seviye geliştirme aracı Hammer, oyunun tüm sanal gerçeklik oyun araçları ve bileşenleriyle güncellendi.

Half-Life: Alyx Gereksinimleri Minimum 




  • İşletim Sistemi: Windows 10
  • İşlemci: Core i5-7500 / Ryzen 5 1600
  • Bellek: 12 GB RAM
  • Ekran Kartı: GTX 1060 / RX 580 - 6GB VRAM




© Oyun Sistem Gereksinimleri | Powered by Blogger